Ден на Свети Валентин 3D Papercraft Kit, САМ Оригами Монтиране на Украса, Творческа Стенно Подвесное Украса, Валентин направи си САМ 3D Книжен Модел Монтиране на Украса, Ръч?

Ден на Свети Валентин 3D Papercraft Kit, САМ Оригами Монтиране на Украса, Творческа Стенно Подвесное Украса, Валентин направи

Налично за поръчка
BGN 3.99
Налично:

【Бърза доставка】7-20 дни!!!!!За да изберете по-бърза логистика за вас.Xiloccer Creative Wall Hanging Wall Decoration, направи си САМ art crafts, направете своя дом уникален, прекрасен и ярък. 【САМ Скулптура】Xiloccer 3 D Papercraft Kit, развивайте мозъка си по време на производствения процес и подобряване на взаимното разбирателство.имат уникална стени. 【Лесно Mounting】Xiloccer Home Wall Decor собственоръчно kit, е лесно да се събере, тренира уменията за ръчно производство, стимулиране на своята артистична въображението и мисловните си способности, да развива търпение и подобри отношенията с вашите другар. 【Уникален подарък】идеален за подарък за нов дом, на връщане у дома или в офиса.Луд, определени само за децата, подарък за вашите приятели.Използвайте този набор от papercraft за творчески игри и качествено прекарано време с приятели, колеги, деца или юноши с родителите си, за да създадат заедно стилно монтиране на украса, ръчно изработени. 【100% гаранция за】Вие заслужавате по-добре САМ Papercraft Kit.Нашият основен приоритет е удовлетвореността на клиентите.Ние винаги се стремим да предоставим най-добрия продукт и най-доброто обслужване за приятелите на всеки купувач и вас.Ако има някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас в рамките на 30 дни и ние ще ви дадем повторен замяна или възстановяване и пълно възстановяване на парите.Направи си САМ 3 D модел декорация на стената Ръчно Творчески стенен стенен декор Описание на продукта : Този DIY company сърцето на хартиена скулптура изглежда много впечатляващо, изключително подходящ за двойки, мъже и жени friends Imagine израз на всяко, когато видят такова огромно декоративно изкуство.Домашно скулптури, може да лесно да окачите на стената или вратата къщи като декоративни произведения на изкуството!Хартиени форми може да се развие мозъка в процеса на производство и подобряване на взаимното разбирателство.Съдържа английското ръководство, лесно управление, може да има уникална декорация на стени.Преди, ще имате готов продукт, имате нужда от най-нарязани и го сгънете.Производственият процес може да подобри вашата концентрация и практически умения.Ако трябва да виси на стената, моля, затегнете го лепило или пирони (аксесоари не са включени в комплекта)Характеристика : Материал : хартия модел Как да го направите : 1. За да събере модел, ще ви се наложи канцелярский нож, лепило и линия.2. Всички линии се чертаят от вътрешността на части.3. Сглобяване на модели, трябва да се направи в цифров ред.4. Всеки детайл нумеруется в реда на свързване.5. Всички детайли се делят на тъмни и светли цветове.Кръст Бод Пакет Съдържание : 1x книжен модел+1 х ръководство.

Основни характеристики

Най-добри сделки