Lovpo Камера и Видеокамера,4K 30FPS WiFi, Цифрова Камера, Записващо устройство,48MP YouTube Vlogging Камера Рекордер за YouTube (нормално)

Lovpo Камера и Видеокамера,4K 30FPS WiFi, Цифрова Камера, Записващо устройство,48MP YouTube Vlogging Камера Рекордер за YouTube

Налично за поръчка
BGN 8.32
Налично:

【4 K 48 MP камера】Това 4k видео рекордер, с плавно видео резолюция 4k/30fps и снимки на 48 MP, може да ви помогне по-добре да улови всеки един чудесен момент.тази камера поддържа 16-кратно цифрово увеличение(няма автофокус),пауза на видео,запис по време на зареждане ,откриване на движение, Се създаде запис, Непрекъсната стрелба,тиха запис , самоснимачка. 【Богат на функции фотоапарат】Тази камера може да бъде свързана към компютъра чрез USB-кабел за качване на видео или снимки в основните медии,като например Twitter,Facebook,Youtube и т.н. В никакъв случай можете да провеждате видео разговори с вашите близки, или роднини , за да споделят ежедневно асансьор.оборудван с HDMI кабел, можете да свържете към телевизора и много други начини. 【Запис по време на зареждане и функция за запълване на светлината】Тази видеокамера е оборудвана с две акумулаторни батерии NP-40 , който може да продължи 2-3 hours.това може да бъде достатъчно, за да ви помогне да записва по време на зареждане, тя работи, за да напишете вашето щастие и смях, донесе изненада .Ако светлината не е достатъчно ярък, натиснете бутона "ОК", за да включите или изключите светлината. 【Пълна конфигурация сенник за обектив обектив и сгъваем ръчен стабилизатор с микрофон expernal】Тази камера идва с блендой lnes.той блокира излишната светлина, предпазва обектива на видеокамера от случайни повреди и подобрява снимки с общ цвят и контраст.Благодарение на технологията го получите XY stero и външен микрофон премахва шум по време на запис и намаляване на шума NCR, за да ви осигури чисто качество на звука. 【Перфектния подарък и приятелско следпродажбено обслужване】Тази камера е с лек, лесен за носене и се предлага с две акумулаторни батерии.Той е идеален за любители и начинаещи правите снимки и да снимате.След покупката, моля, консултирайте се с нашата карта, резервни части за всички въпроси, свържете се с нас бързо. 1.Моля, заредете напълно камера преди първата употреба. 2.Камерата може да се поддържа само led видео сигнал, като допълнение към светлина(не е включен в комплекта).Не поддържа IR подсветка. 3.Тази видеокамера е предназначена за любители, а не за професионални потребители. 4.Моля, внимателно прочетете ръководството преди употреба.Отформатируйте SD-картата на видеокамера, когато я използвате.(SD карта не е включена в комплекта) 5.Надежден : професионално производството на марката фотоапарат, ние много ценим вашата подкрепа и не се колебайте да се свържете по всяко време. 6.Преносима камера не поддържа автофокус, не поддържа оптично увеличение, а обектива е фиксирана.Моля, поддържайте разстояние на снимане 4 фута/1,5 m или повече, за да правите ясни снимки или видео.

Основни характеристики

Най-добри сделки