Luvan 2-Pack 304(18/10) Стойка за пържене и охлаждане от неръждаема стомана,подходящ за Тигани,фурни и защита от ръжда Подходящ за готвене, печене.Тежкотоварни и антипригарн?

Luvan 2-Pack 304(18/10) Стойка за пържене и охлаждане от неръждаема стомана,подходящ за Тигани,фурни и защита от ръжда Подходящ

Налично за поръчка
BGN 12.79
Налично:

【Гъвкавост】 : може да се използва за охлаждане, печене, сушене и печене.Печка сигурна, за да издържи до 575℉(302℃), както и нейната устойчивост на висока температура я прави много подходяща за ползване в фурна или на скара.Той може не само за печене на месо, пилешки крилца и зеленчуци, но и го сложи на масата за охлаждане бисквити, хляб и сладкиши. 【100% Материал от неръждаема стомана】 : Охлаждаща стойка е изработена от неръждаема стомана търговски клас 304(18/10), без метални покрития.Той принадлежи към ултра-висока температура на заваряване сверхмощной охлаждаща дограма.Комбинация от два метални опорните пръти и четири опорни крачета може да се предотврати огъване на рамката, да се увеличи устойчивостта и няма лесно да се наведе и да се плъзне. 【 Миялна машина-безопасно и лесно почистване】 : е Безопасен за употреба в съдомиялна машина и не податливи на корозия и ръжда.Лесен за почистване дори и при ръчно почистване.Попийте веднага след употреба, спрей за почистване и използвайте четка за премахване на повърхностни остатъци от линиите на мрежата. 【Уникален дизайн】 : 4 опорните крачета с височина 0,79 инча(2 см) може да помогне за циркулация на въздуха, разстоянието между линиите на мрежата ⅗x⅗ може да се предотврати изтичане на храна от разликата, размерът на линиите на мрежата ви е малък, не ще дъното на формата на храна и полиране гранични заварки инсталирана, за да се предотврати драскотини. 【Перфектен размер】 : Размер е 10 инча x 15 инча(25*38 см), а по-голям размер е подходящ за по-голяма охлаждаща способност, много удобен, подходящ за провеждане на семейни вечери или събрания, в ресторанта или същото се отнася и за фурна.ПРАВИЛНОТО ИЗПОЛЗВАНЕ И ГРИЖА. 1.Преди да използвате багажник за печене или пържене спрей тънък слой зехтин или друго растително масло за багажник,за да се избегне залепване на храната. 2.Когато се използва във фурна или на скара дайте решетка се отпуснете за няколко минути, преди да се накисва във вода със сапун, за да се избегне деформиране. 3.За лесно почистване с помощта на тиган изсипете в него топла вода и сапун за измиване на съдове, обърнете охлаждащата багажник вътре в тиган и се накисва за 2 часа. 4.Do не поставяйте в микроволновку.Не използвайте охлаждащата багажник при температура по-висока 575 F(302 C). 5.Това може да доведе до някои щети по време на доставка, моля, свържете се с нас за обмен на възстановяване. 6.Когато не се използва,дръжте го на чисто и сухо.

Основни характеристики

Най-добри сделки