Aracey Бескамерный комплект за ремонт на велосипедни гуми за МТБ и пътят на велосипедни гуми, Комбинирана сканиране, Преносим Капсули Външен вид – Поправете пункция ?

Aracey Бескамерный комплект за ремонт на велосипедни гуми за МТБ и пътят на велосипедни гуми, Комбинирана сканиране, Преносим

Налично за поръчка
BGN 12.78
Налично:

★【За всеки случай】 Какво да правите, ако имате път спукана а безкамерни гуми ?Този малък инструмент е отличен за ремонт на дупки в безкамерни гумите.Никакво лепило.Няма време да чака.Не стреля гума!Спешно инструмент за ремонт на гуми,здрав и надежден.Той работи само тогава, когато ви е най-необходимо. ★【Лекота на използване】1. Намерете дупка, поставете иглата и отшлифуйте си. 2. Поставете щепсела чрез иглата и поставете щепсела под прав ъгъл на пробиване гуми. 3. бавно извадете инструмента и се оставя на тапа, в автобуса. 4. Отново надуйте гума с помощта на инфлятора на CO2.Той идва с 10 кафяви(3,5 мм/2.0 мм) и 10 черни(3,5 мм/2.0 мм) ивици. ★【Преносим】Само 1,8 грама / 50 г тегло .Преносим външен вид на капсули,малко, компактно и трайно съхранение. ★【ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЙН】Обработена алуминиева тръба за съхранение, която служи и като дръжка. ★【Удовлетворение е гарантирано】 За нас е много важно, тъй като удовлетвореността на клиентите, така и на качеството на продуктите.Така че, ако имате някакви проблеми, ние можем да осигурим пълно възстановяване на сумата или замяна и доживотна гаранция!. ★【За всеки случай】 Какво да правите, ако имате път спукана а безкамерни гуми ?Този малък инструмент е отличен за ремонт на дупки в безкамерни гумите.Никакво лепило.Няма време да чака.Не стреля гума!Спешно инструмент за ремонт на гуми,здрав и надежден.Той работи само тогава, когато ви е най-необходимо.★【Характеристики 】1.☆Спешно инструмент за ремонт на гуми,бърз и лесен ремонт.2.☆Джобно появата на капсули,малко, компактно и трайно съхранение.3.☆Могат да се използват както за скутер, така и за наем.4.☆Бързо ремонт и лекота на използване.5.★【Преносим】Само 1,8 грама / 50 г тегло .Преносим външен вид на капсули,малко, компактно и трайно съхранение.6.★【ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЙН】Обработена алуминиева тръба за съхранение, която служи и като дръжка.★【Как да използвате】1. Намерете дупка, поставете иглата и отшлифуйте си. 2. Поставете щепсела чрез иглата и поставете щепсела под прав ъгъл на пробиване гуми. 3. бавно извадете инструмента и се оставя на тапа, в автобуса. 4. Отново надуйте гума с помощта на инфлятора на CO2.Той идва с 10 кафяви(3,5 мм) и 10 черни(3,5 мм) на ивици.

Основни характеристики

Най-добри сделки