4 Греда Божури Изкуствени цветя, Бели Копринени Божури за Украса на Дома и Сватбен Букет на Булката, Фалшиви Цветя на Божур търговия на Едро, като Занаяти САМ Фалшив?

4 Греда Божури Изкуствени цветя, Бели Копринени Божури за Украса на Дома и Сватбен Букет на Булката, Фалшиви Цветя на Божур търговия

Налично за поръчка
BGN 11.19
Налично:

????????【СТОЙНОСТ на БОЖУР】Романтична спътник на живот(не включва вазата) : Символ на фалшиви божури благоприятен и богат, романтичен и элегантен, грациозен и роскошен.този букет от божури ще създаде романтична и щастлива атмосфера за вашия дом, сватби и партита и ще ви донесе повече красота и щастие Идеалната любов идва с щастие. ????????【Кръст Бод Пакет включва】Комбинация от един букет от цветя : Има 4 греда бежово изкуствени божури.Всеки букет цветя има 5 клона, на общо 5 големи пионовых цветя, 4 малки пионовых цвете и няколко пенистых цветя шипове и плодове.Само около 12,59 инча височина, 5 големи цветни глави около 2,36 инча в диаметър, 4 малки цветни глави около 1,18 инча в диаметър. ????????【ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА】Трайно красотата може да спаси поливане, подрязване и други неприятности; Всичко, което трябва да направите, е да разпръсне праха на една или две седмици хладен въздух сешоар. ????????【ГЪВКАВИ копринени божури ще бъдат във всеки случай, който ви харесва, като декорация на дома, инсталация на ресторант, на сцената на сватба, празник, събитие, рожден ден, атмосферата в магазина, банкети дела, декорация на хотели, и т.н. ????????【Non-огъване на метод на доставка】е нещо, Което правим повече от нашите възможности : нашите копринени божури цветя, поставени в найлонови торбички в естественото си изправено състояние и да не се огъват и не се свие изкуствено за опаковане.Ние искаме да се фалшиви божури, които получавате, са пухкави и не сгибались.Може би малко цвете, ще падне за доставка, просто прикрепись клоните.

Основни характеристики

Най-добри сделки