Neysuk Виси Облекло Капачка, Прозрачни Виси на Закачалка За Дрехи на Капака с Цип Дрехи, Чанта за Костюм Палто Шкаф за Съхранение на 35 см (1 опаковка)

Neysuk Виси Облекло Капачка, Прозрачни Виси на Закачалка За Дрехи на Капака с Цип Дрехи, Чанта за Костюм Палто Шкаф за Съхранение

Налично за поръчка
BGN 11.99
Налично:

【PEVA Материал】Подвесная чанта за дрехи са изработени от висококачествени материали PEVA, мека, здрава, по-голям капацитет, подходящи за палта, сака, блузи, пуловери и т.н. Подвесная чанта за съхранение на дрехи-това е межсезонная облекло и некласифицирано съхранение добър избор. 【Практичен】Висящ калъф за дрехи за дрехи, който предпазва вашите костюми от бръчки и влага, мръсотия и избледняване на цвета.Чанти за дрехи могат да направят вашия шкаф по-организирани.Висящи дамски чанти за съхранение на дрехи, подходящи за таванско помещение, мазе и т.н. 【Сгъваема и множество】Защитно покритие за дрехи може да се сгъва за лесно съхранение, когато не се използва.Торби за дрехи за съхранение на каботажните за ръчно пране, изсушаване, сгъване и повторна употреба. 【Дизайн вълшебна лента и цип】Висулка за чанта за съхранение на дрехи с дизайн вълшебна лента може да бъде здраво закотвени на закачалка за дрехи, регулиран за различни размери на пръчката, двойна здрав цип работи плавно и по-здрава.Трябва да се движат плавно и в двете посоки.Мълния пада дизайн, за да се избегне изплъзването на мълния. 【Голям капацитет】23.6" x 19.7" x 35.4" (L * W * H), голяма закачалка за дрехи на кутията костюм bagsare подходящ размер за рокли, костюми, палта, сака, панталони, облекло седалките са удобни, чанта за съхранение на дрехи, спестява много място.Лесно използвате чантата за дрехи за вкъщи, просто окачени чанта за съхранение на дрехи на мряна кабинет.Висящите калъфи за дрехи в гардероба полупрозрачны.Така че вие ще можете бързо да намерите дрехи.

Основни характеристики

Най-добри сделки