LHQRound Слушалки Тел Скоростна Организатор на Линия за Предаване на Данни, Кабели, Калъф За Пластмасов Контейнер за Съхранение на Бижута Слушалки Защити с Въртящ се К?

LHQRound Слушалки Тел Скоростна Организатор на Линия за Предаване на Данни, Кабели, Калъф За Пластмасов Контейнер за Съхранение

Налично за поръчка
BGN 5.59
Налично:

водоустойчив и устойчив на натиск, по-добре може да защити слушалки.калъф здраво, слушалки в него не се бърка добре се отваря и затваря.Когато го имате, вие повече не се притеснявате, че не можете да намерите слушалки.В допълнение към съхраняването на кабел за слушалки, можете също да съхранявате кабели за предаване на данни и бижута като обеци, пръстени, колиета и т.н., Добро качество, компактен и удобен за переноске, не заема много място.Произход : CN(произход)Решетка Количество : 1Материал : ПластикФеатура : Екологичният Тип : Кутия за съхранение на Името : Кутия за съхранение на кабел за слушалки Материал : ABS-пластикцвет : черно, сиво, синьо, розово, : 1pcsfeature : ABS-пластмаса материал, водоустойчив и устойчив на натиск, по-добре може да защити слушалки.2. Въртящата се капачка е по-удобно, отколкото с цип.3. Малък размер и по-удобен за носене.4. В допълнение към съхраняването на кабел за слушалки, можете също да съхранявате кабели за предаване на данни и бижута като обеци, пръстени, колиета и т.н.

Основни характеристики

Най-добри сделки