Мини Bluetooth Клавиатура, 78 Клавиши Ультратонкая и Компактна Безжична Клавиатура, Преносима Външна Клавиатура за лаптоп, Таблетен компютър (френски)

Мини Bluetooth Клавиатура, 78 Клавиши Ультратонкая и Компактна Безжична Клавиатура, Преносима Външна Клавиатура за лаптоп, Таблетен

Налично за поръчка
BGN 20.55
Налично:

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му. [Лекота на работа] Този безжичен ключ клавиатура е лесно, има по-добра тактилна реакция, на тихо и набор на текст и няма да попречи на други. [Малък преносим] Ультратонкая клавиатура, лек, лесен за носене, подходящ за пътуване, бизнес пътувания, библиотека, кафене и т.н. [Смяна на системата] Клавиш fn+Q превключва на i OS/OS X, клавишът fn+W превключва на Android, а клавишът fn+E превключва на Windows. [Дълъг живот] с помощта на висококачествен ABS-материал, тази клавиатура която е здрава, трайна и износостойка.с дълъг срок на служба. [Мультисистемная съвместимост] Тази клавиатура КОМПЮТЪРА се използва широко и може да се използва за IOS, Android, Windows системи.

Основни характеристики

Най-добри сделки