Titagail мини-ключодържател нож,мини-Джобен Нож,мини-ключ, отварачка за Жени,Перо Верига на Висящи Обтегач,Творчески и Изискани подаръци за приятели(розов)

Titagail мини-ключодържател нож,мини-Джобен Нож,мини-ключ, отварачка за Жени,Перо Верига на Висящи Обтегач,Творчески и Изискани

Налично за поръчка
BGN 13.00
Налично:

【Лек и преносим】- Добавете ключодържател от пера, за да затворите 2.4 инча, отвори 3,74 инча, малък и лек, той не трябва да заемат места в джоба си. 【Изискан дизайн】- Изтънчен дизайн, пера и розово на външен вид са много популярни сред жените!. 【Силен и издръжлив】- Сгъваема верижка за ключове от пера е изработена от алуминиева сплав, устойчива и здрава, силна и лесно да се нарязва. 【Широко се използва】- Изискан ключодържател от пера, за да може лесно да ви помогне да отворите куриер и отвори една кутия, и дори може да се използва за самозащита.Това е задължително и преносим инструмент. 【Изискан подарък】- Изискан ключодържател от пера-добър подарък за колекционер, ножове, туристи, любители на спортове на открито.Идеален подарък за Коледа, абитуриентски бал, годишнина, рожден ден, Ден на благодарността.

Основни характеристики

Най-добри сделки