Електрически Пречистване на Зъбите, Премахване на Зъбната Плака Дълбоко Почистване 5 Режима на Почистване Електрическа Четка за Зъби Избелване на Зъби с Щеточной ?

Електрически Пречистване на Зъбите, Премахване на Зъбната Плака Дълбоко Почистване 5 Режима на Почистване Електрическа Четка за

Налично за поръчка
BGN 27.44
Налично:

Дълбоко почистване на зъбите : Минете през дълбоко между зъбите и венците, за отлично почистване, 100% премахване на зъбната плака, избелване на зъбите и подобряване на здравето на устната кухина в продължение на две седмици.Интелигентен режим за памет : Мека четка за коса, двухминутный основната, един ключ за стартиране на настройка кутия. 5 различни режима на почистване : идеален за вашите венци и зъби, пет режима на почистване, ефективно почиства вашата хигиена на устната кухина.Ултра тих дизайн : шум-ниски, отколкото при конвенционалните четка за зъби, а новата технология за вибрации не вреди на венците.IPX7 Водоустойчив : Електрическа четка за зъби може да се използва за къпане и вземане на душ.Не се притеснявайте за това, че водата да попадне в порт кабел за зареждане, за да скъси живота на батерията.Функция : 1. Дълбоко почистване на зъбите : Минете през дълбоко между зъбите и венците, за отлично почистване, 100% премахване на зъбната плака, избелване на зъбите и подобряване на здравето на устната кухина в продължение на две седмици.2. IPX7 Водоустойчив : Електрическа четка за зъби може да се използва за къпане и вземане на душ.Не се притеснявайте за това, че водата да попадне в порт кабел за зареждане, за да скъси живота на батерията.3. Интелигентна памет режим : мека коса четки, двухминутный основната, един ключов старт регулиране на зъбни колела.4. 5 различни режима на почистване : идеален за вашите венци и зъби, пет режима на почистване, ефективно почиства вашата хигиена на устната кухина.5. Ултра тих дизайн : шум по-малко от обикновените четки за зъби, както и нова вибрационна технология, която не вреди на деснам.Как да използвате : 1. Внимателно поставете главата на четки на въртящи се вал.Между глава на четката и основния корпус трябва да бъде определен интервал, за да запази работното пространство за нормалната работа на главата на четката.2. За да се предотврати пръскане на паста за зъби, вземете малко количество паста за зъби върху главата на четката, преди да използвате (най-общо казано, звукови електрически четки за зъби спестяват повече паста за зъби, от ръчни четки за зъби).3. Първо намокрете главата четки, сложи я в устата си, а след това стартирайте четка за зъби.4. Бавно движете четката за зъби под ъгъл от 45° между четина и четка за зъби .

Основни характеристики

Най-добри сделки