Възглавница на пода KTYRONE, Квадратна Възглавница на седалката Посредничество Мандала Заседание Възглавница на пода, за да Живеят на стаите в медитация, йога,зелени ?

Възглавница на пода KTYRONE, Квадратна Възглавница на седалката Посредничество Мандала Заседание Възглавница на пода, за да Живеят

Налично за поръчка
BGN 15.19
Налично:

Памук,кадифе. [Приятна за кожата кърпа]Възглавницата на седалката е направена от приятна за кожата вельветовой тъкан, пълнител-перла памук EPE, подови възглавници дишащи и удобни, отпуска бедрата и премахва натиск, което е идеално за тези, които обичат да седят на пода, да яде,да чете, да размишлява, да практикува йога. играйте с децата си, да гледате телевизия или да играят на видео игри. [Универсална функция] Това е много удобно за тези, които обичат да седят на пода, да яде, да чете, да размишлява, да практикувате йога, да играете игри с деца, да гледат телевизия или да играят на видео игри.нашите подови възглавници могат да бъдат поставени около подово масата в японски стил, мека мебел, каминного камина, вътрешен двор. кът за четене, възглавница за стол в бистро, заклещени, хвърли се на дивана за допълнителна подкрепа на гърба, дори идеален за легла котка куче. [Идеалното бижу] Тези сладки седалките са предназначени не само за децата, но и за възрастни, не само спомагат за поддържането на бедрата, но и осигуряват красива украса за вашия дом. [Инструкции за грижа]Обработената само боядисани парцел, почистване на петно или измийте ръчно, мек почистващ препарат и хладка вода.Възглавницата на седалката на стола трябва внимателно да изсъхне напълно, преди да я постави обратно в мебели или настилки.Не отбеливайте подовото възглавница. [За услугата]Всеки клиент може да получи подарък от нашата благодарност.Ако не сте 100% удовлетворени, свържете се директно с нас (дори и ако след прозореца на връщане), и ние ще ви предоставим замяна или възстановяване, без въпроси.

Основни характеристики

Най-добри сделки