1 бр. Точност Пинсети, Yisunf 2 в 1 Професионален Пинсети за Вежди от Неръждаема Стомана за Жени/Мъже, Отлична Точност Инструмент за Премахване на вежди/Окосмяване по ли?

1 бр. Точност Пинсети, Yisunf 2 в 1 Професионален Пинсети за Вежди от Неръждаема Стомана за Жени/Мъже, Отлична Точност Инструмент

Налично за поръчка
BGN 6.39
Налично:

【НАЙ-ЦЕНЕН ПИНСЕТИ】 Можете да получите полезен инструмент, за да се грижи за веждите 2 в 1. 【РАЗЛИЧНО ИЗПОЛЗВАНЕТО на】Пинсети за вежди можете да използвате за оформяне на веждите, за премахване странно бездомни коса/коса на брадичката, отстраняване на врастнали косми/фрагменти/кърлежи. 【ХИРУРГИЧНА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА】Прецизна пинцети за вежди са изработени от хирургическа неръждаема стомана, те са издръжливи и устойчиви на ръжда, не предизвикват дразнене при контакт с кожата и лесно дезинфекцирани. 【ОСТЪР ВРЪХ С добра НИВЕЛИРАНЕ И напрежение】Върховете на тези прецизни пинцетов за вежди остри и са съгласувани, за да се срещне от край до край, така че те да могат да заснемат най-дебелите косми по брадичката, най-фините косми по горната устна, последователно врастнали косми, да се извади корен, не изрязване на косата.Идеално откалиброванное напрежението ви позволява да контролирате пинсети по време на выщипывания.

Основни характеристики

Най-добри сделки