Отвори Grip Zhiyun-Tech Монтаж на Дървена дръжка Gimbal за с Дръжка 1/4 WEEBILL-S Quick Release 3/8 Grip, Аксесоари За Търтеите Фотоапарат (черен)

Отвори Grip Zhiyun-Tech Монтаж на Дървена дръжка Gimbal за с Дръжка 1/4 WEEBILL-S Quick Release 3/8 Grip, Аксесоари За Търтеите

Налично за поръчка
BGN 15.20
Налично:

Има много дупки 3/8'-16, 1/4'-20 и ARRI, както и студен сапата отгоре, да се поставят повече аксесоари като светкавица, led светлина, микрофон, монитор или Магията на Arm и т.н. Ръкохватка се използва за правене на снимки под лек ъгъл !.Тегло на продукта : 4,59 унция.Ергономична дървена дръжка, удобна за задържане в спряно положение. 1 X Дървена дръжка.Има много дупки 3/8'-16, 1/4'-20 и ARRI, както и студен сапата отгоре, да се поставят повече аксесоари като светкавица, led светлина, микрофон, монитор или Магията на arm и т.н. Ръкохватка се използва за правене на снимки под малък ъгъл !Материал : Алуминиева сплав и древесина1 x Дървена дръжка размери на продукта : 130x38x19mm Fixed на вашия Zhiyun WEEBILL-S с помощта на 1/4' thumbscrew, но вграден инсталационния щифт за предотвратяване на усукване.Освен това, на повърхността са гумени облицовки за защита на кардана от надраскване Тегло на продукта : 4,59 г. Ергономична дървена дръжка, удобна за задържане в спряно положение.

Основни характеристики

Най-добри сделки