OUTTEEY 5 в 1 Мултифункционален Инструмент За почистване на Аквариума/Аквариум, Стъргало за Водорасли, Риболовна Мрежа, Гъба, лопата за Чакъл, Вилица за растенията (в си?

OUTTEEY 5 в 1 Мултифункционален Инструмент За почистване на Аквариума/Аквариум, Стъргало за Водорасли, Риболовна Мрежа, Гъба,

Налично за поръчка
BGN 8.23
Налично:

ИНСТРУМЕНТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ 5 в 1 : Дръжте ръцете си сухи и чисти с помощта на този многофункционален инструмент за почистване на аквариум 5 в 1.ТЕЛЕСКОПИЧНА ДРЪЖКА : специалният дизайн на ключалката, свободно растягивающаяся, гъста и не отваливающаяся.Прибиращ / растягивающаяся от 54 см (21,3 инча) до 80 см (31,5 инча).МАТЕРИАЛ : Той е изработен от здрав ABS-пластмаса за продължителна употреба в продължение на дълго време без огъване или счупване.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Комплект за почистване на аквариум лесно се сглобява и е запознат, отличен за почистване и премахване на мръсни боклуци от вашия аквариум и аквариум.ОПАКОВКАТА ВКЛЮЧВА : Стъргалка, за да се водорасли, рибно мрежа, Гъба, лопата за чакъл, Вилица за растенията.Функция : 1 Удобна плъзгаща се дръжка и 5 лесно заменяемых инструменти за всички различни нужди.Направете поддръжката на вашия аквариум е лесно.Лесно се сглобява и се разбира.Високо качество на риф сейф, аквариум сейф, ABS-пластмаса.Спецификация : 1. Материал : ABS-пластмаса 2. Диапазон на регулиране на дръжката : 54-80 см / 21,3-31,5 инча 3. Цвят : черен, син на 4. Идеален за почистване на аквариуми и резервоари Опаковката включва : 1 * Риболовна мрежа. 1 * Вилица за растенията. 1 * Гребло за чакъл. 1 * Стъргалка, за да се водорасли. 1 * Прозорец гъба.Забележка : Ако имате някакви съмнения относно инсталирането или използването, моля, пишете ни, ние можем да ви предложи подробни инструкции.

Основни характеристики

Най-добри сделки