48 Окото Холограма Сърце Нокти, Блясък, Пайети, Kalolary Лазерно Сърце на Пеперуда Устна Форма Конфети Блясък на Люспи за Деня на Свети Валентин Грим Нокти DIY Смола Заная?

48 Окото Холограма Сърце Нокти, Блясък, Пайети, Kalolary Лазерно Сърце на Пеперуда Устна Форма Конфети Блясък на Люспи за Деня

Налично за поръчка
BGN 7.99
Налично:

Преливащи, блестящи люспи : на разположение 4 кутии холографски пайети, включително цветни пайети във формата на сърце, пайети капачки, пайети пеперуди и т.н. Всеки цвят, опаковани в мрежа и добре затворена, за да се предотврати препълване.Сладък и ярки цветове : Тези искри в Деня на Свети Валентин-ярки и сладки цветове, които могат да подсилят вашето очарование и ви направи по-пролетни.Блестящ ефект ви издадат от тълпата.Премиальное качество : Тези блестящи люспи конфети са изработени от висококачествени материали.Изключително тънък и лек, добро качество на изработка, лесно се нанася и се поставя върху гладка повърхност, която искате да проектирате.Многократно излагане на употреба : Подходящ е както за лични, така и за маникюрных салони.Можете също така да нанесете под очите, върху лицето и някои части от тялото, за да ви даде по-блестящ ефект.Може също да се използва като украшение за калъфи за мобилни телефони, бижута, епоксидни смоли, занаяти и т.н. Идеален подарък : Чудесен подарък за близки и приятели, които обичат нийл-арт.Той е много подходящ за Деня на Свети Валентин, музикални партита, модни танцови партита и т.н. Kalolary 48 окото Холографски "Свети Валентин" Конфети Блясък люспи Параметри : Тип на продукта : Нийл-арт блести, Форма : сърце, пеперуда и т.н., Цвят : многоцветен Ефект : холографски Качество : 4 кутии Осъществяване Съдържание : 4 x Лазерен Свети Валентин блестящи пайети Функция : 1.Супер бляскави пайети Деня на Св. Валентин може да се използва за боди арт.поставете ги върху лицето и косата си, за да ви направи най-заслепяваща. 2.Искри в няколко цвята могат да се погрижат за различните си проекти.Холографски ярка цветова ефект е по-модерен и очарователен. 3.Идеален за нокти-арт и занаяти от смола и т.н., А също така може да бъде наклеен на вашия калъф за телефона, албум за албуми и т.н. 4.Запечатани дизайн мида, за да се предотврати изтичане на искри.Начин на употреба : 1.Нанесете основен слой. 2.Нанесете тънък слой лак за нокти, който обичате. 3.Нанесете блясък на ноктите. 4.Нанесете топ лак, за блясък без да падне. 5.Готово!Инструкция за макияжу и красота : 1.Нанесете течни сенки за очи или друга блясък грунд или лосион за очи. 2.Използвайте лепило за мигли, за да се залепи люспи на клепачите.Забележка : 1.Малки предмети, моля, дръжте го далеч от деца на възраст под 5 години. 2.Поради разлика между монитора изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. 3.Поради ръчно измерване, моля, нека разликата в 1-2 мм.

Основни характеристики

Най-добри сделки