Harsgs Yggdrasil Дървото на живота Кръпка Бродирана Апликация на Иконата на Желязо в /Шият Петна Емблемата на Кръпка САМ Аксесоари, идеален за дрехи, рокли, шапки, дънки, оп?

Harsgs Yggdrasil Дървото на живота Кръпка Бродирана Апликация на Иконата на Желязо в /Шият Петна Емблемата на Кръпка САМ Аксесоари,

Налично за поръчка
BGN 7.19
Налично:

2 елемента желязо на кръгли нашивках икона ще получите. 7,9 см х 7,9 cm, е идеална за украса на дрехи.Висококачествена бродерия термоклеем на гърба си, лесно гладится или зашива.Идеален за декориране на аксесоари за ремонт на облекло DIY, се прилага към платьям, юбкам, сумкам, джинсам, шляпам, обувки, рубашкам, носкам и т.н. Начин на прилагане : Задайте желязо в положение "ПАМУК", на 100-150 градуса, на 5-10 секунди.Всеки от нашите пакети петна идва с 2 лепенки, които ще отпусне раницата си, деним яке, маски за лице или дрехи!.Шиене : За някои раници, шапки и тежки тъкани метод за гладене за ваше удобство може да работи зле с тежки материали.Ако е така, помислете за машинното отделение или ръчен пришивании им.

Основни характеристики

Най-добри сделки