Гребени за кучета, гребени за грижа за котки, гребени за масаж котки, разтеглив, гребени за котки, масажни гребени, красиви гребени под формата на черупки за кучета, ?

Гребени за кучета, гребени за грижа за котки, гребени за масаж котки, разтеглив, гребени за котки, масажни гребени, красиви гребени

Налично за поръчка
BGN 7.19
Налично:

Любимите подаръци на домашни любимци : най-Доброто време за интимна връзка-това е, когато се грижите за тях.За тях това е като масаж.Домашни любимци обичат тази четка за коса, за да се чувстват и се радваше на расчесыванием!. [Висококачествени материали]-Гребен за домашни любимци са изработени от висококачествена ABS-материал, който е траен и износостойким.Лесен за носене, лесно за почистване. [Широк спектър от приложения]-Безопасно е приложимо към всички видове домашни любимци : може да се използва за малки и големи котки, кучета и други домашни любимци, които обичат да играят!Не вреди на кожата, подходящ за повечето домашни любимци. [Еластична конструкция на куката] Извити зъбни корона ефективно защитава кожата на вашия домашен любимец.Вашият домашен любимец ще се чувства спокоен, когато го използвате, и вие ще получите повече от благоволението на своя домашен любимец.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Основни характеристики

Най-добри сделки