LCD за Garmin VIVOACTIVE 3 Music Watch LCD дисплей с Сензорен стъкло VIVOACTIVE 3 Music Sports Watch резервни Части за ремонт (сребро)

LCD за Garmin VIVOACTIVE 3 Music Watch LCD дисплей с Сензорен стъкло VIVOACTIVE 3 Music Sports Watch резервни Части за ремонт

Налично за поръчка
BGN 7.99
Налично:

[Смяна на екрана за Garmin VIVOACTIVE 3]Тази замяна на екрана на дисплея LCD за Garmin VIVOACTIVE 3 е изцяло нов и оригиналното качество, ремонт на вашия счупен или повреден екран,съвместим с Garmin VIVOACTIVE 3. идеален за вашето устройство като оригинала!. [Строг контрол на качеството]подмяна на LCD екрана-това е строг тест преди изпращането, се уверете, че няма драскотини/няма мъртви точки пиксела/ без мъртва зона през LCD дисплея и сензорния екран, той ще бъде идеално да работи във вашето устройство. [Пълен пакет за защита]Подробности се намират в пълен пакет за защита ,които избягват повреди по време на доставка, пакет включва : 1 x LCD дисплей със сензорен екран за Garmin VIVOACTIVE 3, 1 X комплекти инструменти за отваряне,1 X лепило. [Лекота на инсталиране на] Подмяна на екрана на дисплея лесна за инсталиране, но за това се изисква точна връзка flex кабел към дънната платка ,така че ние силно препоръчваме професионално инсталиране - детайли, повредени по време на инсталацията, не се възстановява. [Следпродажбено обслужване] 6 месеца гаранционно обслужване ,ако полученият продукт има някакви проблеми, можете да се свържете с екипа за поддръжка на клиенти SRJTEK за помощ, ние ще ви предоставим нов замяна, или ще ви предоставим удовлетворенное решение.Съвместимост с : Подмяна на екрана за Garmin VIVOACTIVE 3 LCD сензорен дисплей Дигитайзер стъклена монтаж на Пратката списък : 1* LCD за Garmin VIVOACTIVE 3 1* Комплекти от инструменти за ремонт 1* Защита на екрана 1* лепило.

Основни характеристики

Най-добри сделки