JITTY Цветни Моливи, Професионален Набор от 72 Цвята Моливи На Маслена Основа, Предварително Заточенные,Ярки Моливи Художник, За Деца, Ученици Възрастни Оцветяване Ху?

JITTY Цветни Моливи, Професионален Набор от 72 Цвята Моливи На Маслена Основа, Предварително Заточенные,Ярки Моливи Художник,

Налично за поръчка
BGN 15.99
Налично:

1. Artist series - 72 бр Набор от цветни моливи на маслена основа с ДОПЪЛНИТЕЛНИ цветни моливи Платно Wrap, острилка ви за моливи и за разширяване на моливи, включени в пълен комплект 75 бр за всички нива на квалификация. 2.Ярки, разнообразие от цветове-Ярки и разнообразни цветове-Имат мека, трудноразрушаемую сърцевината от светостойких пигменти, които не изчезват с времето.Оцветяване ярък, лесно се нанася, отлично се фиксира и осигурява комфорт при нанасяне.Голямо разнообразие от цветови вариации и широка гама от цветови изрази. 3. Не са токсични, с удобна дръжка цветни моливи за деца, юноши и възрастни, за скици, оцветители и други форми на изкуство, които отговарят на всички стандарти за безопасност.В комплекта също е включен допълнителен удължител на молива за по-удобно захващане. 4. Доставя се в рамките на защитен калъф - моливи идват в холщовой опаковката, което е идеално за тяхното съхранение и транспортиране.Дайте на този висококачествен комплект моливи за подарък на своите приятели. 5. [Бележки] Моля, не го използвайте за деца под 3 години.Освен това, не го използвайте близо до децата си и не ги тури в обсега на бебета.

Основни характеристики

Най-добри сделки