2 ЕЛЕМЕНТА Телескопична Гъвкава Микрофибър Ръчно Парцал с Прибиращ Полюс и Моющейся Четка за почистване на главата идеален за Офис/Къща/кола (синьо+сиво)

2 ЕЛЕМЕНТА Телескопична Гъвкава Микрофибър Ръчно Парцал с Прибиращ Полюс и Моющейся Четка за почистване на главата идеален за

Налично за поръчка
BGN 67.12
Налично:

1 : Материал : Перьевая парцал е изработена от микрофибър шенилна, която може бързо и ефективно улавя мръсотия, прах и влага, така че да можете бързо и лесно почистване на дома. 2 : Размер на прашник от микрофибър : прибиращ се дръжка, около 10,6 инча/27 см след сгъване, напълно по-дълги от дължината е 27,5 инча/100 см, подходяща и регулируема дължина на прави вашата работа за почистване лесна и неутомимой, и също могат да се огъват за обзавеждане. трудно за почистване и лесно за съхранение. 3 : Отличен ефект за отстраняване на прах : Конструкцията на валяк по-добре ще премахне хигиенни мъртъв ъгъл, така че да можете лесно да изчистите дома си само за няколко минути.Филтър може да се сваля с дръжка, лесно се разглобява, почиства и направи мека и продължителна. 4 : Лесна поддръжка : подвижна конструкция, много устойчива и множество кърпа от микрофибър могат да бъдат лесно отстранени, а на ръкавите е трудно да се отпуснеш и отвалиться, а прът е изработен от неръждаема стомана, не е лесно разгражда и ръжда. 5 : Широка гама от приложения : Чистач, идеален за отстраняване на прах с домакински уреди, като автомобили, компютри, климатици, телевизори и т.н.; може да се използва за почистване от прах на мека мебел, маси, шкафове и т.н.; може да я поставите в някой ъгъл и търкайте на почти всяко място.

Основни характеристики

Най-добри сделки