Гуа Ша Инструмент За Лице, Естествен Розов Кварц Гуаша Выскабливающий Инструмент за Лице, отпуснете Мускулите на Тялото, Нефритови Камък във Формата На Сърце Гуа Ш?

Гуа Ша Инструмент За Лице, Естествен Розов Кварц Гуаша Выскабливающий Инструмент за Лице, отпуснете Мускулите на Тялото, Нефритови

Налично за поръчка
BGN 10.39
Налично:

Магията на Гуа Ша : свличане на гуа ша на лицето ще работи на ентеротоксин, намалява подпухналостта, ще укрепи вашата кожа и ще се отпуснете мускулите, ще подобри цвета на кожата на лицето, да се увеличи еластичността на кожата, ще помогне за усвояването на продукти за грижа за кожата, като например крем, серум и масло.Натурален нефритови камък : Тази дъска gua sha е направена от висококачествен розов кварц, който съдържа минерални елементи, полезни за човешкия организъм, без никакви химически вещества.Фина ръчна работа позволява на този инструмент гуа ша са с гладка повърхност и може да се използва за масаж на лицето, гърба, врата, краката, китките.Лесна употреба : Прекарайте гуа ша върху кожата лек или среден натиск и соскоблите си нагоре и навън.Един път на ден използвайте инструмента jade gua sha сутрин или вечер след като сте почистете лицето си и нанесете масло за лице, маска или хидратиращ крем.Лесно почистване и съхранение : Просто измийте нефритовую борда на гуа ша в топла вода и избършете го с мека кърпа.Може да се съхраняват в кутия или да носят със себе си, можете да го държите в хладилника, че може да помогне за премахване на подпухналост сутрин и освежаване на кожата.Идеален избор за подарък : Полиран до формата на сърце, този инструмент за лице gua sha може да бъде и чудесен козметичен продукт за жени и мъже, който може да бъде чудесен празничен подарък за мама, съпруга, приятели за различни празници като Коледа, рожден Ден, Женски ден, Нова година, свети Валентин.Гуа Ша Дъска за Лице Стъргало, Естествен Розов Кварц Нефритови Камък Гуаша Выскабливающий Масажен Инструмент за Лицето, Очите и Тялото си СПА, Розово Нефритови Масажор За Лице за Жени и Мъже, Масаж на Лицето.Какви са предимствата гваш?. 1.Отпуснете се и успокойте мускулите. 2. Намаляване на подпухналостта, бръчките и фините линии. 3. Повишава еластичността и стегнатостта на кожата. 4. Стимулира лимфната система и кръвообращението. 5. Осветлите цвят на лицето. 6. Подобряване на усвояването на продукти за грижа за кожата като масло за лице, серум, крем или овлажнител. 7. Гладка и хладна повърхност успокоява вашето настроение и тялото. 8. Намаляване на торбички под очите и направете линия на брадичката.

Основни характеристики

Най-добри сделки