PriceXes Baby Nail Комплект, 4-в-1 Baby Nail Care Set with Сладко Owl Shape Case, Детски нокторезачки, Ножици, Пила за нокти и Пинсети, Baby Nail Care Set for Newborn, Бебе, Дете, Деца (розов)

PriceXes Baby Nail Комплект, 4-в-1 Baby Nail Care Set with Сладко Owl Shape Case, Детски нокторезачки, Ножици, Пила за нокти и

Налично за поръчка
BGN 11.99
Налично:

???Безопасен материал : Детски комплект за грижа за ноктите е изработен от висококачествена ABS и неръждаема стомана, не е токсичен, не се плъзга, здрав, не е дразнещ, не е тъп и не са ръждясали.Може да е безопасно да се използват като инструмент за изрязване на бебешки нокти. ????Комплект за нокти 4-в-1 : Този комплект съдържа детски мини-ножици, кусачку за нокти с противоплъзгаща се дръжка, пинсети с кръгла глава и тъпа пилочку за нокти, оснащенную хубав защитен калъф. калъф. ????Предназначена за деца : Детски нокторезачки : с голяма дръжка и кръгло острие, лесно се режат ноктите и предотвратяват нараняване на пръстите.Детски нокторезачки : ергономична дръжка, нескользящие, извити перекрывающиеся нож, дъга острие отговаря на характеристиките на детски нокти.Детски пинцети : нескользящая дръжка, лесно схватывается, през цялата дизайн на върха, увеличава площта на заснемане, като се избягва надраскване.Детска пила за нокти : дизайн, с заоблени ръбове, удобен за хващане, с фин повърхността, лесно изтриване на брус. ????Красив и портативен : Детски комплект за нокти се предлага в най-сладкото и здрава кутия, пылезащитной и защитена от загуба, лесно да се съхранява и да носи със себе си, може да ги гигиеничными и здрави. ????Идеален подарък и помощник : Набор от детски машинки за рязане на ноктите изглежда сладък, просто е практичен и е идеален подарък за грижи за бебето.Редовното изрязване на ноктите на вашето бебе ще помогне да се предотврати драскотини на кожата на детето си и да намалите риска от ухапване от пръста си, този комплект детски машинки за рязане на ноктите ще стане най-добрият помощник на майките.

Основни характеристики

Най-добри сделки