Вана Чучур на Кутията, Кран Покриване на Детска Баня с Вана Кран Капак Протектор за Деца, Вана Чучур Капачка за Малки Деца, Бебета Защита на Аксесоари за Детска Безо?

Вана Чучур на Кутията, Кран Покриване на Детска Баня с Вана Кран Капак Протектор за Деца, Вана Чучур Капачка за Малки Деца, Бебета

Налично за поръчка
BGN 11.09
Налично:

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! 【 СИГУРЕН НЕТОКСИЧЕН МАТЕРИАЛ 】 Капачката на крана кит е безопасен за малки деца.Покриване на чучура на ваната е изработена от действително нетоксичен, не дразни силикон премиум-клас. 【 Регулируем размер КАПАЧКИ 】 Универсална капачка миксер за баня, мек материал, който може да се огъва, той може лесно да се регулира каишката да пасне на различните кранам размер, така че той не се плъзга лесно. 【 Максимална ЗАЩИТА 】 Протектор за детско кран може да завърши капачката на крана от всички страни, покриване на носа може да защити детето от синини и натъртвания по носику при вземането на вана. 【 Лесна за настройка И ИЗПОЛЗВАНЕ 】 Покриване на носа на кита без никакви инструменти, лесен за инсталиране, за да затегнете колана, за да прилепва плътно към смесителю за баня, дете ще обича да плува и да се насладите на забавно. 【 LIVE SUPPORT 】 По всички въпроси обадете се или пишете по електронна поща, данни за контакт, която се прилага към пакета.Ние стоим зад нашите висококачествени продукти.

Основни характеристики

Най-добри сделки