01 02 015 Притежателя тампон на Урината на кучето, Пластмасова Саксия куче Защита От пода Преносим с капак стена за тренировка(в синьо)

01 02 015 Притежателя тампон на Урината на кучето, Пластмасова Саксия куче Защита От пода Преносим с капак стена за тренировка(в

Налично за поръчка
BGN 41.44
Налично:

Много удобно и бързо почистване на луфа.За измиване с двоен слой, е достатъчно да използвате само сапунена вода и без миещи средства, такива като парцал и парцали, не е нужно, че спестява време и усилия.Изработени от висококачествена пластмаса, той може временно да се съхраняват около 1 литър урина от домашни животни.Този кучешки тоалетна подходящ за малки кучета или на малки кученца. (препоръчително тегло под 50 кг).Тоалетни с имитация на стена, по-подходящи за мъжки кучета.Лесен за инсталация, просто включете стенни капака към мрежата, кучетата могат да се научат да използват тези тоалетна с малка тренировка е подходяща за заети от собствениците на кучета.Можете да предотвратят появата на домашни животни на спортни подложки или вестник в держателе пеленального маса, като кликнете върху бутона вкл./изкл.Вие не трябва да харчат повече пари за спортни подложки или вестници.Урината на кучета става направо на притежателя последна дума в писоар, и тава за кучешки, саксията може да се държи на краката на вашия домашен любимец сухи и чисти, когато стъпваш върху една подложка.Функция : 1. Урината на кучета става направо на притежателя последна дума в писоар, и тава за кучешки, саксията може да се държи на краката на вашия домашен любимец сухи и чисти, когато стъпваш върху една подложка.2. Изработен е от висококачествена пластмаса, той може временно да се съхраняват около 1 литър урина от домашни животни.Този кучешки тоалетна подходящ за малки кучета или на малки кученца. (препоръчително тегло под 50 кг)3. Можете да предотвратят появата на домашни животни на спортни подложки или вестник в держателе пеленального маса, като кликнете върху бутона вкл./изкл.Вие не трябва да харчат повече пари за спортни подложки или вестници.4. Много удобно и бързо почистване на луфа.5. Тоалетни с имитация на стена, по-подходящи за кучета от мъжки пол.Лесен за инсталация, просто включете стенни капака към мрежата, кучетата могат да се научат да използват тези тоалетна с малка тренировка е подходяща за заети от собствениците на кучета.Параметри : Тип на продукта : стая гърне за кучета с стенойматериал : пластикразмер : прибл. 66x46, 5x27, 5 см / 25, 98x18, 30x10, 82 инча(Стойност на размера след монтаж)Моля, позволете 1-2 см грешка за ръчно измерване.Кръст Бод Пакет списък : 1 x Куче Туалет1 x Column1 x Стени.

Основни характеристики

Item Type:
Indoor Dog Potty with Wall
Material:
Plastic
Size:
Approx. 66 x 46.5 x 27.5cm / 25.98 x 18.30 x 10.82in(Measured size after assembly)
Please allow 1-2cm error for manual measurement. :
Package List:
1 x Dog Toilet :
1 x Column :
1 x Wall :

Най-добри сделки