H1 LED RGB Фарове за мъгла Лампи Кехлибарен Жълт бял многоцветен 16 Цвята Промяна на Ключ Комплект Стробоскоп Светлини за Автомобили, Камиони Дистанционно Управление П?

H1 LED RGB Фарове за мъгла Лампи Кехлибарен Жълт бял многоцветен 16 Цвята Промяна на Ключ Комплект Стробоскоп Светлини за Автомобили,

Налично за поръчка
BGN 12.78
Налично:

【Технически характеристики】е Подходящ само за фарове за мъгла фарове H1, просто не се колебайте да се свържете с нас преди да купите, ако не сте сигурни в размера на противотуманной фарове или флуоресцентни лампи.(Имаме други размери фарове за мъгла фарове, свържете се с нас, ако имате нужда.). 【ХАРАКТЕРИСТИКИ】16 цвята(червен, зелен, син, бял, амбър и така нататък) и 5 режима(нормален, светкавица, светлинни ефекти, избледняване и гладкост) свободно се обръщат с помощта на дистанционно управление. 【УПРАВЛЕНИЕ на】Лесно се включва и изключва, промяна на цвета и режими с помощта на дистанционно управление.Използвайте дистанционното управление е в рамките на 5 м и насочете го крушка. 【Параметри】Размер : 2.7'x 0.5'x 0.2' (69mmx12mmx5mm), тип на led чип : 5050 SMD, брой led чипове : 27 бр., Напрежение : DC12 V, срока на експлоатация : над 30 000 часа, опаковка : 2 бр. лампа, 1 бр. дистанционно управление. 【Забележка】фарове за мъгла може да се сменят много цветове, те са подходящи за модерните хора.Но яркостта е нормално, ако прекарвате повече внимание на яркостта, ние препоръчваме закупуването на други стоки, като направите търсене B07 DGSXMJX, B076 HR9 ZZW, B076 HS7 ZKX, B07 PNG2 Q4 J или B07 DVG9 ST8 на сайта . ※Ние стоим зад нашите продукти през цялото време.Ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да получите подкрепа. ■ИНФОРМАЦИЯ : ●Име : фарове за мъгла H1 RGB. ●Mailto : 2 бр. лампи и 1 бр. дистанционно управление(1 бр. CR2025 бутон на батерия в дистанционното управление, извадете пластмасова раздела в задната част на дистанционното управление). ●Напрежение : DC 12 V. ●Цвят : RGB 16 цвята. ●Тип LED chip размер : 5050 SMD. ●Led чипс БРОЙ : 27 бр. ●Продължителност на живота : над 30 000 часа. ●Размер : 2.7'x 0.5'x 0.2' (69mmx12mmx5mm). ■ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : ●Щепсела и да играе, няма нужда да се режат и кабели, не е нужно баласти, идеално се вписват в контакта същия размер и се свързват към розеткам OEM за директно. ■ВНИМАНИЕ : ●Препоръчва се професионално инсталиране. ●Реалното осветление може да се различават от снимките, поради условията на снимане и на ъгъла на наклона. ●Тези лампи са фарове за мъгла електрически крушки, но не и електрически крушки на фаровете. ●Чипс не трябва да се докосва с ръце, в противен случай те лесно горят. ●Тези лампи могат да работят с повечето автомобили без грешки, но за някои европейски превозни средства, оборудвани с системи CANBUS, лампа, за да не светне или трепти при първата инсталация(това не е проблем на качеството), може да се наложи да инсталирате декодер или товарните резистор, за да се избегне код на грешка или мигане. ●Тези лампи не са подходящи за Volkswagen, Hyundai Sonata, KIA K3 и K5, някои от най-новите или европейски средства. ●Пространство за инсталиране ще се промени, за всеки автомобил, някои коли се нуждаят от механична обработка, за да отговарят на гнездото OEM.

Основни характеристики

Най-добри сделки