SUSHAFEN 8 бр. Силиконови Форми За Маркиране Прозрачен Правоъгълник САМ Смола Форма за Проекти за Ръчно изработени Смола Занаят Бижута Подарък Доставки Отметки Леярст?

SUSHAFEN 8 бр. Силиконови Форми За Маркиране Прозрачен Правоъгълник САМ Смола Форма за Проекти за Ръчно изработени Смола Занаят

Налично за поръчка
BGN 7.99
Налично:

¡_BOS_ Ще получите¡¿8 бр бяла силиконова смола форма могат да бъдат използвани,за да направите вашите любими отметки с 4 уникален стил£всеки стил съдържа 2 бр.(Други аксесоари демо на снимката не са включени!). ¡Материали с високо качество _BOS_ е Изработен от силиконов материал,издръжлив,за многократна употреба и гъвкав,лесен за използване и чисти и безопасни за използване на печки, микровълнови фурни, хладилници и така нататък.Вътрешната повърхност е гладка,така че изработени орнаменти, плоски и не са неравни дефекти. ¡_BOS_ Уникален дизайн¡¿Конструкция игли под формата на прави висулка с дупка, което може да се извършва чрез въже или верига, което е идеално за маркиране или други суспензии.Гъвкав силикон, като отново завийте на мухъл може да се пращат шкентель когато осезаемо втвърдяване,лесен за употреба и за да почистите. ¡_BOS_ Широко приложение¡¿Подходящ за направата на обици,колиета,ключодържатели и други бижута суспензии, които можете да използвате за украса на вашата стая или да изпратите приятели подарък.Може да се прилага за DIY различни ръчно изработени,определени за извършване на маркиране на направи си САМ, също така работи и като ключодържател,чанта,кола висулка или декорация на дома. ¡_BOS_DIY Gift¡¿НАПРАВИ си САМ специален и смислен подарък за вашето семейство и приятели.Уникален и красив подарък ръчна изработка-това са специални бижута, аксесоари за ежедневна украса или декорация на партита,както и всички ще обичат тези красиви висулки.

Основни характеристики

Най-добри сделки