USB Baby Bottle Warmer Cover: Зареждане на Захранващото Бутилка Държи Топло Притежател на Жълта Бутилка Мляко Ръкав, Плюшено Хранене Бутилка Мляко Изолирано Топло за Бебето Но?

USB Baby Bottle Warmer Cover: Зареждане на Захранващото Бутилка Държи Топло Притежател на Жълта Бутилка Мляко Ръкав, Плюшено Хранене

Налично за поръчка
BGN 14.39
Налично:

1. При свързване на USB-зарядно устройство, то винаги ще поддържа желаната температура мляко на вашето дете, не много гореща и не е твърде студено.Температурно отопление, ефективно поддържане на хранителния мляко, е много практичен за употреба.Не се притеснявайте за това, за бутилка мляко става по-студено с тази защитно покритие.Нагревател за детско мляко може да използвате за преносим източник на енергия, зарядно щепсела, авто USB - интерфейс, преносим и безопасно.Когато времето стане студено, топло мляко скоро се охлажда, согревающая на кутията може да запази топлината за дълго време, вашият очарователен детето може да се насладите на здрави топло мляко.Описание на Този обект представлява капачката на бутилката за хранене, която е изработена от материал с високо качество, с уникален дизайн, шик и роман.Изискана подробно прави практични за използване.Го нагревательная дизайн красива и удобна за поддържане на мляко се затоплят.В същото време той предпазва бутилка за хранене от повреди.Характеристики Материал : diamond руно.- Размер : 29. 00 X14. 00 X0. 50 см./ 11. 40 X5. 50 X0. 20 см.- Изходно напрежение : 5 V - Ток : 2 A - Режим на захранване : USB зареждане.- При свързване на USB-зарядно устройство мляко на вашето дете винаги ще поддържа желаната температура, не е твърде гореща и не е твърде студено.- Не се притеснявайте за това, за бутилка мляко става по-студено с тази капачка.- Температурно отопление, ефективно поддържане на хранителния мляко, е много практичен за употреба.- Когато времето стане студено, топло мляко скоро се охлажда, согревающая на кутията може да запази топлината за дълго време, вашият очарователен детето може да се насладите на здрави топло мляко.- Нагревател за детско мляко може да използвате за преносим източник на енергия, зарядно щепсела, авто USB-интерфейс, преносим и безопасно.- Цвят : жълт.- Размер : 29 X14 X0, 5 см. кръст Бод Пакет, включително 1 х детска бутилка топло делото.

Основни характеристики

Най-добри сделки