Клетка за Птици Среден размер на Клетка за Птици Клетка За Папагали Домашен Метален Божур Тигровая Кожа Перлена Птица С Дръжка и една Кутия За Хранене, Подходящ за ?

Клетка за Птици Среден размер на Клетка за Птици Клетка За Папагали Домашен Метален Божур Тигровая Кожа Перлена Птица С Дръжка

Налично за поръчка
BGN 201.40
Налично:

1. Структура : Преносима конструкция на покрива, с положителен и отрицателен дизайн куката, може да го здраво свържете с предните и задните мрежи без забавяне, което е удобно за монтаж.Мрежести части директно се вмъкват в шасито чрез желязна кука, а на шасито и клетки могат да бъдат свързани без ключалката на шасито.Просто и здраво.Калъф може да се дръпне, за да се улесни почистването. 2. Размери : 47,5 см х 36 см х 55 см/18,7 инча×14,1 инча×21,6 инча 3. Материал : метал, пластмаса. 4. Просторно пространство : е много подходящ за малки и средни птици, като което се канарче, папагали, папагалите и златни папагали.Гълъби, чинки и пъдпъдъци. 5. Многофункционален : Тази клетка за папагали подходящ за домашна и бизнес употреба.Просторно пространство и прост, но интелигентен дизайн, го правят идеален избор за магазини и магазини за домашни любимци.Тя може да се използва за украса на цветята-магазин.Име на продукта : птичья клеткапродукт материал : метал, пластикПродукт цвят : моля, обърнете се към изображението на дисплея!Применимая сцена : подходящ за вътрешна и външна употреба : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите.2. Ръчно измерете размера, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря 3. Снимките на продуктите не включват продукти, различни от храни.4. Поради разлика между светлината и ъгъла на снимане или светлина под дисплея може да бъде малка хроматическая отклонение, моля, разберете.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро.Ако имате някакви проблеми за използване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите.

Основни характеристики

Най-добри сделки