Пневматично Гнездо, Висока Твърдост Добра Здравина 3 бр Инструменти За Ремонт на Автомобили с Кутия за Съхранение за Ремонт на Автомобили за Механичен Ремонт, Ремо?

Пневматично Гнездо, Висока Твърдост Добра Здравина 3 бр Инструменти За Ремонт на Автомобили с Кутия за Съхранение за Ремонт на

Налично за поръчка
BGN 24.15
Налично:

Цветна въздушно буш выкована от хромованадиевой стомана, която се отличава с висока твърдост, устойчивост на износване, лесна употреба и повишена ефективност на работа.Набор от контакти има, за да се предотврати драскотини на волана и декоративна орех-на върха.Комплект резервни части, лесен за използване, да отговаря на вашите нужди, значително повишава ефективността на работа.Изграждане на хромованадиевой стомана, добра твърдост, добра здравина, устойчивост на удар, по-дълъг живот.Широк спектър на приложение, се използва за ремонт на автомобили, мотоциклети, велосипеди, механичен ремонт.Функция : 1. Изграждане на хромованадиевой стомана, добра твърдост, добра здравина, устойчивост на удар, по-дълъг живот.2. Широка гама от приложения, използвани в ремонт на автомобили, мотоциклети, велосипеди, механичен ремонт.3. Набор от резервни части, лесен за използване, да отговаря на вашите нужди, значително повишава ефективността на работа.4. Комплект гнездото, за да се предотврати драскотини на волана и декоративни гайке волочения.5. Цветна въздушно буш выкована от хромованадиевой стомана, която се отличава с висока твърдост, устойчивост на износване, лесна за използване и подобрена ефективност на работа.Спецификация : Тип елемент : Sleeve Material : Chrome Vanadium Steel Model : None Списъка с пакети : 3 x Sleeve1 x Кутия за съхранение.

Основни характеристики

Item Type:
Sleeve
Material:
Chrome Vanadium Steel
Model:
None
Package List:
3 x Sleeve :
1 x Storage Box :

Най-добри сделки