10 Mexicali Tortilla Warmer е доказано, че мексиканска царевична питка остават СВЕЖИ И ТОПЛИ ПОВЕЧЕ от 1 ЧАС! Изолиран чанта питки запазва царевица и тестени питки топли от тава?

10 Mexicali Tortilla Warmer е доказано, че мексиканска царевична питка остават СВЕЖИ И ТОПЛИ ПОВЕЧЕ от 1 ЧАС! Изолиран чанта питки

Налично за поръчка
BGN 46.08
Налично:

????Един 10" Жълта чушка tortilla по-топло е изработен от устойчиви материали, без BPA за вашето здраве, дом и кухня!Чувствайте се в безопасност, използвайки своята електрическа възглавничка, разработена и притежавана от американската компания!. ????ГАРАНТИРАНО запазва питки пресни и топли повече от 1 час!. ????Вмещайте до 12 питка средни едновременно.Използвайте за царевица, брашно и всякакъв друг вид питки, палачинка, лаваша, тайна, вафли, наана, тостове, арепы, chapati, роти, параты или енчиладас, които обичате, можете да използвате с вашия филтър чанта за мексиканска царевична питка!????ПЕРФЕКТНОТО БИЖУ за мексиканска фиеста и вторник Тако!Вашата топло за питки е с прекъснат термичен слой, полиестерен всичко, което поставяте вътре .Не забравяйте, не поставяйте в обикновена фурна!Само микровълнова печка. ????ЗНАЕТЕ ЛИ, че можете да използвате нашите ястия за питки за готвене на ЗЕЛЕНЧУЦИ на ПАРА в микровълнова фурна, като се използва наличната в зеленчуци и вода?Бързо и лесно за здравословно готвене без използването на тежки тенджери и тигани.Плоча не се изисква, така че е идеален да се използва по време на работа, в училище, хотели, лодки, джипове и т.н. Практически навсякъде, където има микровълнова печка.Време за готвене се определя от мощността на микровълновата фурна и много зеленчуци.Настройте времето необходимо за вашата микровълнова фурна.

Основни характеристики

Най-добри сделки