zongshengshop Учебна маса, Детски Учебен маса Ученик в Началното училище Писмено Домашно задание Маса Домашен Маса и стол Лифт Комплект Детска маса и стол набор (Цвят : си?

zongshengshop Учебна маса, Детски Учебен маса Ученик в Началното училище Писмено Домашно задание Маса Домашен Маса и стол Лифт

Налично за поръчка
BGN 749.45
Налично:

Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, прекъсвания и почивки на покрити от първия ден.Счупване и повреди на продукта са покрити от гаранцията на производителя.Няма допълнителни разходи за ремонт - всички подробности, работна сила и доставка са включени в цената.Прост процес на подаване на искове - подайте иск по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни.Можете да прехвърляте с подаръци.Той може да се съхранява на хартия и книги с по-малко елементарно и голямо пространство за обучение.Много видове регулиране на височината, за да отговори на нуждите на студенти от различни височини, подходящи за студенти на различна възраст.Те не само осигуряват отлична носещата способност, но също така притежават устойчиви на надраскване и устойчивост на износване, а също така са лесни за използване.Не се притеснявайте за разклащане, и той е подходящ за продължителна употреба.Тя може да расте заедно с вашето дете.Това е най-добрият подарък за деца.Осигурете отлична стабилност на работа, без да треперят при запис.Може да се използва в дома си в продължение на дълго време.Гъвкавост и ни позволява да съхранява предмети с различни размери, в рамките на своя обсег, като например компютри, книги, канцеларски материали, дребни оборудване, както и необходимите учебни и офис консумативи.Име на продукта : Проучване desk Material : wood Whether за монтаж : Assemble Package съдържание : 1*работно бюро+1*chairnotes : 1. Преди покупка, моля, проверете цвета и размера.2. Снимки на продукта не включва продукти, различни от храни.3. Поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, приемете, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли, за да споделят и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите услуги и продукти.7. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, ще има много продукти за вашата помощ.

Основни характеристики

Най-добри сделки