MAXTOP Smart-Часовници, Съвместима за телефони iPhone и Android, 1,4 Сензорен Екран Smartwatch за Мъже, IP68 Водоустойчив Тракер Активност с Кръвното Налягане наблюдение на Сърдечната ?

MAXTOP Smart-Часовници, Съвместима за телефони iPhone и Android, 1,4 Сензорен Екран Smartwatch за Мъже, IP68 Водоустойчив Тракер

Налично за поръчка
BGN 52.79
Налично:

【Сърдечната честота . 1 х силиконов каучук;. 1 х кожена каишка;. 2 x кабел за зареждане;. 1 х Ръководство за потребителя.Забележка : Смарт часовници T1 Pro могат да получават само напомняне за осъществяване на повиквания и съобщения, но не могат да отговарят на повиквания и да отговарят на съобщения.Функцията за управление на музика може да управлява музика за пауза или възпроизвеждане на предишната или следващата песен на телефона си, на самите часовници, които не могат да слушате музика."Дамски функция на часовника е разработен специално за жени, можете да се установи пола на жена в приложение maxtop ,за да я активирате, ако сте инсталирали пол мъжки , моля, игнорирайте "женска" функция на часовника.

Основни характеристики

Най-добри сделки