Tortilla-Топъл 12 Инча Лесен Изолиран Хляб Изолиран Платнена Чанта, Микровълнова Печка Използвате Хляб Остава Топъл до 1 час (A)

Tortilla-Топъл 12 Инча Лесен Изолиран Хляб Изолиран Платнена Чанта, Микровълнова Печка Използвате Хляб Остава Топъл до 1 час (A)

Налично за поръчка
BGN 56.40
Налично:

1. Той е незаменим наръчник за спестяване на време за всяко приготвяне на храна в кухнята,която ви позволява да запишете вашата храна свежа и топла, в продължение на един час. 2. Размер в диаметър от 12 инча Достатъчно място, за да побере всички размери на хляба и е подходящ за всички стандартни и големи микровълнови фурни, 3. Ръчно пране, сушене на въздуха 100% полиестер материал може лесно да се измие на ръка и е много лесно да се съхранява и да се почистват. 4. Тази топло за питки е с кръгла форма,отвън е изработен от тъканта на материала, напечатанного в традиционен мексикански културен елемент. 5. Отличен за фиеста,карнавал събития,заведения за хранене,семейни събирания,бизнес,извънкласни дейности,празнуване на годишнини,пикник.Материал : полиестер външната обвивка и висока хранителна пластмасова подложка.Само за микровълнови фурни, а не за обикновени фурни. 1 : Плат безопасно за микровълнова отопление и повторно загряване.Издържа на нагряване до 170 градуса. 2 : Висока вътрешна подложка с изолация от полиестер запазва топли питки преди 1 час 3 : Просторен дизайн позволява да се затопли до 10 tortillas едновременно. - достатъчно за семейна вечеря или малко парти.Помага ви да запазите пресни питки и вкусни : 1 : Побира всички размери питки и хлябове, включително пита, тайна, питки 2 : Многократно нагревател за вкусни питки tortillas по време на обяд, вечеря или дори пикник 3 : Необходим удобен кухненски продукт за вашата перфектна вечеря Препоръчва се ръчно пране 1 : Премахване на цялото съдържание вътре притопляне 2 : Обърнете, не дърпа отвътре 3 : Изпират електрическа възглавничка вътре ръчно 4 : да се Мотае електрическа възглавничка мексиканска царевична питка с главата надолу и се изсушават на въздуха.

Основни характеристики

Най-добри сделки