FCYIXIA 1 бр. Кърпа за лице възрастна двойка абсорбирующее голяма кърпа за лице памучно кърпа просто мека кърпа за лице ежедневно кърпа за лице (цвят : B размер : 3474 см)

FCYIXIA 1 бр. Кърпа за лице възрастна двойка абсорбирующее голяма кърпа за лице памучно кърпа просто мека кърпа за лице ежедневно

Налично за поръчка
BGN 85.85
Налично:

Лек, удобен и приятен за кожата.Супер впитывающий, приятна за кожата и не дразни кожата.Приложение : пътуване, къща, хотел.Внимателното боравене с шевове, трудно се отделят и разграждат краищата, качество на изработка, което заслужава доверие.Изискана жаккардовая технология, която е мека и приятна за кожата, отлична пропускливост, не е лесно да се хвърли на косата.Лек, удобен и приятен за кожата.Супер впитывающий, приятна за кожата и не дразни кожата.Приложение : пътуване, къща, хотел.Внимателното боравене с шевове, трудно се отделят и разграждат краищата, качество на изработка, което заслужава доверие.Изискана жаккардовая технология, която е мека и приятна за кожата, отлична пропускливост, не е лесно да се хвърли на косата.34*74 смпакет включва : 1 бр. Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши този проблем.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро .2.Продават се само на основните си продукти, а останалата част - украса, вместо на продажбите.3. Моля, изчакайте 1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.4.Действителния цвят ще бъде незначителна разлика между картина дължи на яркостта.

Основни характеристики

Най-добри сделки