PetTok Cat Water Fountain Filter, Пет Fountain Replacement Filters, Тройната Филтриране за Автоматично Опаковка Вода за Кучета, 2 бр.

PetTok Cat Water Fountain Filter, Пет Fountain Replacement Filters, Тройната Филтриране за Автоматично Опаковка Вода за Кучета,

Налично за поръчка
BGN 5.59
Налично:

【Ефективна тройната структура на филтриране】Йонообменна смола - за омекотяване на вода и намаляване на йони на тежки метали; Филтър с активен въглен - почиства неприятен вкус и мирис; Памук слой - блокира повечето косми от домашни животни и отпадъци. 【Да удължи срока на експлоатация на фонтана за домашни любимци】Нашата тройната система за филтриране осигурява най-ефективна работа на помпата.Редовна поддръжка на сменяеми филтри ще помогне на вашия домашен любимец да работят по-дълго. 【Намаляване на лошите проблеми с уринирането】Тези сменяеми филтри осигуряват висока производителност в предоставянето на по-прясна, чиста и здравословна вода за вашия любимец.Гарантирано качество на питейна вода помага за предотвратяване на проблеми със здравето. 【Увеличете приема на вода】Филтър за вода с активен въглен може да ускорят цикъл вода.Постоянно осигуряване и привличане на вашия домашен любимец да се пие по-вкусна вода. 【ВНИМАНИЕ】е Съвместим само с фонтан марка Pet Tok.За по-добра подготовка, моля, внимателно измийте го под течаща вода, преди да инсталирате във фонтана.Защо да изберете сменяеми филтри за чешма вода Pet Tok Котка? · Котки и кучета, склонни да проявяват по-голям интерес към течаща вода.Pet Tok Cat Water Fountain Filter може значително да подобри качеството на питейната вода за вашите домашни любимци. · Изработена от висококачествен активен въглен и ионообменного йонна батерия, уверете се, че той е 100% сигурно за вашия домашен любимец.Професионална тройната система за филтриране на Ниво 1 : Памук слой за премахване на козината на домашни любимци и отломки.Ниво 2 : Филтър с активен въглен за подобряване на вкуса на водата.Ниво 3 : Йонообменна смола за блокиране на йони на тежки метали.Оферта според честотата на замяна, Сменяйте филтъра на всеки 2-4 седмици, в зависимост от броя животни, които използват фонтан.Забележка : Съвместими само с фонтан Pet Tok Cat Water Fountain.

Основни характеристики

Най-добри сделки