[Произведено в Корея] KF94 Face Protective за възрастни [50/100/200 в индивидуална опаковка] 3D Дизайн на 4-слойный филтър корейски KF94.

[Произведено в Корея] KF94 Face Protective за възрастни [50/100/200 в индивидуална опаковка] 3D Дизайн на 4-слойный филтър корейски

Налично за поръчка
BGN 21.39
Налично:

40% Нетканая плат + 30% бластване плат + 30% филтърен памук.Произведено в САЩ или са внесени. 4-слойная нетканая плат.Внос/Произведено в Корея. _BOS_【Бърза доставка】 В наличност,обикновено пристигат в рамките на 5-10 дни. _BOS_【Възрастен KF94】Произведено в Корея / Автентичната Корея Индивидуални опаковки (леко дишане). _BOS_【4 слоя KF94】 Удобни еластични уши панти, сверхмягкие ушни линия елиминират натиска върху ушите.Регулируема скоба за моста на носа осигурява надеждна кацане за по-добра защита и позволява на изделия прилепва плътно към лицето, като се избягва директно попадане на въздух без филтър. _BOS_【Fit Your Face Bette】3 D дизайн-3 D-формата е разработен в съответствие с човешката маска, за да се гарантира tightness.to максимум обем на дишането при използване на маски.Осигурете ви дава лесен опит носене.Лесен за използване, затваря устата, носа и брадичката. _BOS_【Дишане и отлична защита】KF94 е изработен от екологично чист нетъкан текстил с отлична пропускливост на въздуха, което го прави удобен за носене и издишване.Междувременно, той защитава вашето дишане с висока ефективност на филтриране. _BOS_【е Подходящ за повечето】 Един размер за всички мъже и жени.Ние не препоръчваме да ги използвате повече от 48 часа, за да осигури най-доброто за вас.

Основни характеристики

Най-добри сделки