Скоба сешоар за коса AMONIDA, ABS Регулируем ъгъл за Лесна инсталация Punch-Free Килера вентилатор, за да домочадца за баня(бели, без цветове)

Скоба сешоар за коса AMONIDA, ABS Регулируем ъгъл за Лесна инсталация Punch-Free Килера вентилатор, за да домочадца за баня(бели,

Налично за поръчка
BGN 35.28
Налично:

Отличен материал : Приема висококачествен материал ABS и неръждаема стомана, безопасни и щадящи околната среда, устойчиви на корозия и здрав, здрав за използване.Регулируем ъгъл на наклон : Ъгъл 90° може да се регулира, за да се улесни пускането на сешоар.Можете да го сложи на пода или на масата.База с голям капацитет : по-нисък на притежателя, може да се използва и като притежател за съхранение на гребен и ножици, което ще ви донесе удобство.Лесна инсталация : Притежателя на сешоар е лесен за инсталиране и може да се инсталира без инструменти.Нов външен вид, красив и практичен.Сфера на приложение : Разумна конструкция, стабилна подкрепа, твърдо запазва сешоар за коса, подходящ за индивидуални фризьорство и грижа за домашни любимци.Функция : 1. Регулируем ъгъл на наклон : Ъгъл 90° може да се регулира, за да се улесни пускането на сешоар.Можете да го сложи на пода или на масата.2. Лесна инсталация : Притежателя на сешоар за коса е лесна за инсталиране и може да се инсталира без инструменти.3. База с голям капацитет : по-нисък на притежателя, може да се използва като титуляр за съхранение на билата и ножиците, ще ви донесе удобство.4. Сфера на приложение : Разумна конструкция, стабилна подкрепа, здраво държи и сешоар, е подходящ за индивидуални фризьорство и грижа за домашни любимци.5. Чудесен материал : Приема висококачествен ABS и материали от неръждаема стомана, безопасни и щадящи околната среда, устойчиви на корозия и здрав, здрав за използване.Параметри : Тип на продукта : Поставка за сешоар Материал : неръждаема стомана, ABS Размери : Височина : прибл. 45 см / 17,7 инча Ширина база : прибл. 14 cm / 5,5 in Storage Ширина на детайла : прибл. 12 см / 4.7 in кръст Бод Пакет Списък : 1 х съхранение на Base1 х неръждаема стомана за закрепване Supportor1 х съхранение на Base1 х неръждаема стомана за закрепване Support1 х цвете във формата на кольцапримечание : Възможни са незначителни грешки от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Основни характеристики

Item Type:
Hair Dryer Stand
Material:
Stainless Steel, ABS
Height:
Approx. 45cm / 17.7in
Base Width:
Approx. 14cm / 5.5in
Storage Part Width:
Approx. 12cm / 4.7in
Package List:
1 x Storage Base :
1 x Stainless Steel Fixing Support :
1 x Storage Base :
1 x Stainless Steel Fixing Support :
1 x Flower Shaped Ring :
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Най-добри сделки