Nikgic Мека Колона Маникюр Грижи Салон Половината Ръце Възглавница Почивка Възглавница Дизайн Нокти Продукт Аксесоар Ноктите Салон Мебели Набор От Инструменти Оран?

Nikgic Мека Колона Маникюр Грижи Салон Половината Ръце Възглавница Почивка Възглавница Дизайн Нокти Продукт Аксесоар Ноктите Салон

Налично за поръчка
BGN 10.27
Налично:

Изработен е от супер мек материал от изкуствена кожа, висока еластичност осигурява комфорт при лечението на ноктите и маникюре.С пластове сгъваема подложка, водоустойчив, не е лесно да се разграждат, экономящей място и удобен за съхранение.Разглобяема конструкция, лесно можете да изтривате калъфка, здраве и хигиена.Изискан материал с външния вид на модата, лесен за използване и удобен.Компактен и лек възглавница, лесна за използване.Много е удобно да се използва кърпа за изсушаване на гъба.Характеристики : ❤Много практичен дизайн нокти практика / дисплей инструменти ❤Модерен стил, лесен за употреба, удобен за потребителя. ❤На правилния размер е достатъчно голям, за да побере повечето маникюрных инструменти. ❤С украса от планински кристал, и това е много удобно и лесно за употреба. ❤Мека разпределителна функция, професионални продукти за нокти. ❤Професионален продукт за нокти изкуство,подходящо за салон на ноктите,училище за нокти изкуство,колеж,на художника е изкуство на ноктите и лична или домашна полза,etc.

Основни характеристики

Най-добри сделки