Черна Лейси Лента на Участък Лейси Еластично Покритие Цвете от Дантела за Облекло Занаяти, Булчински Рокли, Луксозни опаковки (ширина 1.5 инча)

Черна Лейси Лента на Участък Лейси Еластично Покритие Цвете от Дантела за Облекло Занаяти, Булчински Рокли, Луксозни опаковки

Налично за поръчка
BGN 8.72
Налично:

[Кръст Бод Пакет включва в себе си] : Вие ще получите 10 ярда/карта на черна лейси лента.Еластичната лейси покритие е с дължина около 1,5 инча. [Качествен материал] : Изработен е от полиестер, дизайн с цветен модел, който е красив и удобен.Еластичната лейси завърши с отлично качество с мека дръжка и драпировкой. [Лесна за употреба] : Нарязани на различни дължини при необходимост и шият на повърхността костюми, костюм за костюми, за опаковане на подаръци, занаяти и т.н. [Широко приложение] : Цвете лейси покритие е идеален за вземане на оголовья, костюми, banta за коса, подарък опаковки, занаяти, албуми и т.н. [Промоция] : Нови продукти в 2021 година, не забравяйте да се получи купони, преди да закупят, добре дошли в корпоративна магазин AIETSYEI, за да купуват повече дантелен изделия.

Основни характеристики

Най-добри сделки