Измервателен Инструмент За Измерване на Размера на Пръст, Здрав Инструмент за Измерване За Измерване на Пръстени Мультиразмерный Измервателен Инструмент За Изме?

Измервателен Инструмент За Измерване на Размера на Пръст, Здрав Инструмент за Измерване За Измерване на Пръстени Мультиразмерный

Налично за поръчка
BGN 55.76
Налично:

Лесен за употреба, икономичен и практичен бижутериен инструмент.Идеален бижутериен инструмент за вземане на пръстените и други бижута работи.Изящна изработка, стабилна производителност и висока надеждност.Изработен от висококачествен метален материал, здрав и издръжлив.С помощта на ring finger sizer можете лесно да получите точния размер за себе си.Функция : 1. Идеален бижутериен инструмент за вземане на пръстените и други бижута работи.2. С помощта на пальцевого пръстени sizer можете лесно да получите точния размер за себе си.3. Лесен за употреба, икономичен и практичен бижутериен инструмент.4. Изработен от висококачествен метален материал, трайни и трайни. 5.Изящна изработка, стабилна производителност и висока надеждност.Параметри : Състояние : 100% абсолютно Новыйтип : Околовръстен беседки Материал : МеталЛцвет : както е показано на снимките Осъществяване списък : 1 х околовръстен беседки .

Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Ring Mandrel
Material:
Metal
Color:
As Pictures Shown
Package List:
1 x Ring Mandrel  :

Най-добри сделки