Трилистники Силиконова Форма, Деня на Св. Патрик Силиконова Форма,Ирландска Шапка Силиконова Форма на Ирландската Форма За Печене с Шоколадови Бонбони, Украса Тор?

Трилистники Силиконова Форма, Деня на Св. Патрик Силиконова Форма,Ирландска Шапка Силиконова Форма на Ирландската Форма За Печене

Налично за поръчка
BGN 11.91
Налично:

【Многофункционална силиконова форма】Силиконова форма Shamrocks Е идеален за употреба с широка гама от хранителни и нехранителни материали, включително пудра гампасту, украса торта,topper за кифли , лепестковую паста или марципан, сапун, глина, восък, эпоксидную катран и т.н. 【Здрав за използване】Форми за украса на тортата Fondant са изработени от силиконов материал, издръжлив и гъвкав, той има добра текстура, не е деформиран лесно, сигурно и няма мирис, когато крайният продукт се оказва, лепило-лесно се освобождава и се изчиства от форми със сапун и вода. 【Подходящ случай】Силиконова форма за Деня на Св. Патрик, е разработена с класически мотиви около темата на Деня на Свети Патрик, като на детелина и шапка, която изцяло показва характеристиките на ирландски фестивал, добавяйки топло докосване до вашите храни повърхности. 【За обслужване на клиенти】MLOLM обича живота ,Животът се нуждае от сюрпризе и усмивка.В нашия магазин ние предлагаме на Купувачите много интересни стоки и аксесоари.Ако имате някакви въпроси,моля, споделете ги с нас.Ние ще ви отговорим по всяко време.Ние винаги носим отговорност за всеки продукт марка MLOLM.Това е нашето обещание за купувачите.Моля, бъдете сигурни за закупуване.

Основни характеристики

Най-добри сделки