Arudyo Baby Mobile Crib Mobile Nursery for Mobiles Boys Girls Ръчно изработени От Felt Топка Cot Mobile for Crib Decoration (Star)

Arudyo Baby Mobile Crib Mobile Nursery for Mobiles Boys Girls Ръчно изработени От Felt Топка Cot Mobile for Crib Decoration

Налично за поръчка
BGN 27.96
Налично:

★ ЕСТЕСТВЕН МАТЕРИАЛ – Този мобилен телефон за детско креватче е изработена от 100% войлочного света и незаконченного естествен бамбук.Нашите детски мобилни телефони са изработени ръчно с изключително внимание към детайла.Арудио използвайте само естествени материали и обръщайте внимание на здравето на вашето дете, ако не ви харесва миризмата на вълна войлочных топки, да се проветри ги на слънце. (⚠ Отказ от отговорност : Това НЕ е играчка.Този мобилен телефон винаги трябва да се държат далеч от детето си). ★ ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАНЕ – можете лесно да виси на кука на тавана или притежател на мобилен телефон на детето, [не е включен].Всеки войлочный топката може да бъде украсена нагоре или надолу по ваш вкус.Можете да ги движите и настройка на позицията на топки. ★ УЛАВЯНЕТО на ВНИМАНИЕТО на ДЕТЕТО – мобилен телефон яслите ще стимулира вашето дете да се фокусирам и проследяване, което осигурява визуална стимулация бебета с дълбочина.Естествен успокояващ цвят осигурява достатъчно интерес за бебета и има успокояващ ефект, когато детето се вписва в яслите или се събужда от сън. ★ BABY NURSERY DECOR – Това трябва да е детска регистър.Това е идеален подарък за душата, подарък за рожден ден или уникален подарък-ръчно изработени и за всеки друг повод.Той също може да се използва като опора за детска фотография. ★ 100% ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ – Всяка причина, по която сте доволни от продукт, ние искаме да го направим правилно.ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на сумата или новата СМЯНА! (⚠ Отказ от отговорност : Моля, имайте в предвид, че лоста легла не са включени в комплекта.).

Основни характеристики

Най-добри сделки