Инструмент Расти, Инструмент За Заключване На Коса, Удължаване На Коса Заключване Retighten Инструменти За Locs Лесно Locking Needle Hair Loc План Затягивающие Аксесоари, Комплект?

Инструмент Расти, Инструмент За Заключване На Коса, Удължаване На Коса Заключване Retighten Инструменти За Locs Лесно Locking

Налично за поръчка
BGN 4.76
Налично:

ГЛАДКО И ЛЕСНО : Благодарение на нашата гладка хромирана довършителни вие не зацепитесь и не потянете за коса.Косата също лесно се фиксират на място, вдавливая се гърча в по-малка част от отвори за панти на инструмент.Това ви улеснява полагане на косата.ДРУГО ПРИЛОЖЕНИЕ : Започнете, затегнете и коригирайте своите расти.Стяга космите в близост до кожата на главата, незабавно локализует косата и стяга ги по-дълго.Идеално средство за грижа за дредами, блокировками или сестринскими локонами, микро-гъвкави проводници, подгузниками.СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ : Престанете да се харчат спестяванията си на стилист, за да запазите косата си, и направете го за себе си!Този инструмент е толкова лесен за използване, че ще можете да спра локс е от неговия диван безплатно, вместо да ходят до локтику.ДОБРЕ НАПРАВЕН : Инструмент dreadlock е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304 и изгладен, изискан и траен.Няма клипове, английски игли или куки-ключалки.Идеален инструмент за дредов.ЛИПСАТА на УВРЕЖДАНЕ на КОСАТА ИЛИ ИЗВАЖДАНЕ : Този инструмент не причинява болка и не се разчита на това, да мушкам/дръпна косата си така, както го прави вязальный кука.Когато заключване се изпълнява правилно, както е описано в нашите приложените указания, тя е напълно безопасна и полезна за косата.Не се притеснявайте, това е ЛЕСНО!!!.KLOLKUTTA hair tools е идеално за грижа за дредами, блокировками или сестринскими локонами, микро-гъвкави проводници, подгузниками, разбира се, може да се използва за стартиране на нови къдрици.Перфектен подарък за рождения ден и Коледа за любимите си семейство и приятел. 1. Използвайте гребен от крысиного на опашката, за да направи красива част и накиснете корените на косата масла. 2. Сложете на косата в дупката, да си замък там до самия край, където той ще стане много малък, и това ще продължи целия замък на мястото, така че той може лесно да се работи. 3. С помощта на инструмент, минете от предния шевни към задния и пронзите му край до край.След това отидете от другата страна на предната част и издърпайте я напълно, можете да направите замък, докато отдолу не остава много място.Направете това с останалата част от косата така, както и едни и същи методи, нов локс стилове завършен.

Основни характеристики

Най-добри сделки