3D LiveLife Drinking Cup - Любопитна крава от Deluxebase. 3D Lenticular Детски Farm Office.. 10fl oz пластмасови чаши за деца с оригинално художествено произведение, лицензиран известен художник ?

3D LiveLife Drinking Cup - Любопитна крава от Deluxebase. 3D Lenticular Детски Farm Office.. 10fl oz пластмасови чаши за деца

Налично за поръчка
BGN 52.80
Налично:

ИДЕАЛЕН РАЗМЕР - този за многократна употреба пластмасова чаша е с височина от 3,7 инча и капацитет за 10 грама.Чаша за пиене с дръжка, които са идеални като чаши за малки деца или за детски чаши.Той е лек и здрав!.ЧУДЕСНО е ЗА ПАРТИТА - готиния и сладък дизайн и ще зарадва и момчета, и момичета.Тези пластмасови детски чаши за пиене, не съдържат BPA и се предлагат в различни цветове и дизайнах.ЗАШЕМЕТЯВАЩ 3 D ЕФЕКТ-колекция от 3 D Live Life обединява творби на най-известните 3 D художници в света.Топ лещовидна на технологиите и производствения процес се използват за създаване на безброй спиращи дъха пластмасови детски чаши.Намерете други продукти, включително бутилки, влакчета, отметки и магнити!.ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК - тези зашеметяващи 3 D-чаша за малки деца правят прекрасни коледни подаръци и подаръци за рожден ден.Има стил, който подхожда на всичко, което прави тези малки пластмасови чаши идеални подаръци за момичета и подаръци за момчетата!.КУПИ С УВЕРЕНОСТ - собственик на марката 3 D Live Life, Deluxebase, вече повече от 25 години е специализирана в разработването на забавни и образователни играчки, подаръци и предмети от бита в обединеното кралство, САЩ и Европа. 3 D Чаши за пиене Live Life от Deluxebase.Весела и нови детски пластмасови чаши с дръжка, които са отлични коледни подаръци и подаръци за рожден ден.Колекция 3 D Live Life drinking cup collection - страхотна чаша за деца, особено благодарение на капацитет 10 грама и забавному дизайн.Колекция 3 D Live Life-това е водещата линия 3 D-линзовидных подаръци в САЩ и Европа, която обединява изключителните образи на водещи световни 3 D художници.Реалистичен 3 D ефект ще ви накара да почувствате, че почти може да достигне до снимки!Намерете и съберете други продукти, включително бутилки, влакчета, отметки и магнити!.

Основни характеристики

Най-добри сделки