Мобилен Телефон Флип Калъф за Xiaomi CC9E/A3 Кожена Сладък Портфейл Калъф За мобилен Телефон, Калъф За Мобилен Телефон Uitra-Тънък Дизайн Флип Защитен калъф[Слот за кредитн?

Мобилен Телефон Флип Калъф за Xiaomi CC9E/A3 Кожена Сладък Портфейл Калъф За мобилен Телефон, Калъф За Мобилен Телефон Uitra-Тънък

Налично за поръчка
BGN 11.39
Налично:

1. Маркова Новост и високо качество на телефон Флип калъф. 2. Калъф запазва телефона си в безопасност и защитен със стил. 3. Корпус осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове. 4. Зареждайте, не махате калъф.Съвместимост : За Xiaomi CC9 E/A3 Портфейла Case устойчива на плъзгане матово покритие осигурява устойчивост на пръстови отпечатъци, защита от прах и удобно захващане при ежедневна употреба.Телефон Флип калъф Cover Feature : 1.За Samsung Galaxy A03 S Флип защитен калъф.2.Елегантен тънък профил, удобно усещане за ръка с мек противоскользящим изземване.3.Защита на камерата, отгледан от 1 мм, за да предпазите обектива от надраскване.4.Здрав, гъвкав случай, лесен за това да се инсталира и да се извлече, без повреда на уреда.5.Hands-free стоят.Здрава скоба осигурява няколко ъгли на видимост, за да намерите най-удобния начин.6.Релефни ръбове и противоударная повърхност вътре осигуряват надеждна защита от прах, капки и натъртвания.Приятелско обслужване на клиенти : Ако има някакви въпроси по време на употреба, моля, кликнете на "Свържете се с продавача", за да се свържете с нас, ние ще ви предложим бърз отговор.Че в опаковката : 1xdropproof Case.

Основни характеристики

Най-добри сделки