PDTEK LCD Екран Смяна на Сензорен дисплей Таблет Събрание за Motorola Moto Z4 XT1980 XT1980-3 XT1980-4 6.4 (Черно със сензор за пръстови отпечатъци)

PDTEK LCD Екран Смяна на Сензорен дисплей Таблет Събрание за Motorola Moto Z4 XT1980 XT1980-3 XT1980-4 6.4 (Черно със сензор за

Налично за поръчка
BGN 46.39
Налично:

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други. . # Съвместим с Motorola Moto Z4 XT1980 XT1980-3 XT1980-4 6,4 инча (черен, със сензор за пръстови отпечатъци). # Да се използват за ремонт или подмяна на дефектни екрани, проблеми с дисплея, мъртви пиксели, пукнати екрани LCD и неправилни цветови проблеми. # Пакетът включва : Подмяна на LCD екрана, протектор на екрана и набор от инструменти. (Може да се наложи и други инструменти за самостоятелни ремонтни работи). # Моля, уверете се, че знаете как да поправите себе си или вижте видео за ремонт в Youtube или в Интернет, преди да го купите.Силно препоръчваме професионално инсталиране.Поддържани модели телефони : Motorola Z4. Моля, обърнете внимание, че ако искате да използвате отпечатък от пръст сеньор, уверете се, че част от пръстови отпечатъци на вашия телефон е в добро състояние.Съвместимост с : Motorola Moto Z4 XT1980 XT1980-3 XT1980-4 6.4 (Черно със сензор за пръстови отпечатъци) на Помещение включва : 1 х подмяна на LCD екрана 1 х екран протектор 1 х набор от инструменти за ремонт на Някои съвети по време на инсталиране : 1.Моля, изключете гъвкав кабел на батерията от устройството, преди да инсталирате нов екран.Неспазването на това изискване ще доведе до това, че на екрана не светне. 2. Не натиснете по ъглите течнокристална панел. 3. Всички винтове с различна дължина, се уверете, че те отново са монтирани на предишното място. 4. Моля, проверете LCD дисплей и се уверете, че гъвкав кабел е в добро състояние и на съединителя не е боклук. 5. Бъдете внимателни с части за свързване flex кабел при теглене и инсталиране.НЕ перегибайте и не прилагайте прекомерно усилие, която може да се скъса гъвкав кабел.Ако забележите някакви повреди или недоволство след получаване на стоката, моля свържете се с нас или незабавно и не инсталирайте продукта.Можете да се свържете с нас, или възможно най-скоро, и ние ще ви дадем задоволително решение.

Основни характеристики

Най-добри сделки